HOME   LOCATION   KARFAS   PRICES-CONTACT   CHIOS ISLAND   PICTURES   REVIEWS   ACTIVITIES

Reviews

Here you can read some of the reviews written by our nice guests.
More reviews for Sideratos Apartments on:
www.zoover.nl
  & www.tripadvisor.com
Please, feel free to share your own experience at our place on one of these websites, thank you!

Kind regards,
Yiannis & Cindy Sideratos.

   

1-9-2013 Familie Marsman
Accommodatie ziet er zeer verzorgd uit. Wordt veel aandacht aan besteed.
Uitzicht op zee is helemaal top! Rusitg gelegen en toch vlakbij het dorpje met taveerna's en winkeltjes. Eigenaren Cindy en Yiannis zeer vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. In het dorp zit taveerna Pinaleon, waar je lekker kan eten voor een leuke prijs met zeer vriendelijke mensen. Staat van het appartement is zeer schoon en netjes en wordt tot in detail bijgehouden. Kortom wij hebben een heerlijke vakantie gehad en bij een volgend bezoek aan Chios willen we zeker terugkomen bij appartement Sideratos.
 


We stayed at the Sideratos Apartments in July 2012 with our two teenage daughters. This was our first stay and can honestly say that it is one of the cleanest places we have ever stayed in Greece in self catering apartments. The apartments are beautiful, quiet and have unbeatable views. Our daughters were very happy to swim in front of the hotel or to walk to cafes, bars and restaurants nearby. There was also free Wi-Fi and the access to internet was very easy. The owners were very friendly and Cindy was always willing to accommodate our wishes. This is an ideal base for enjoying all that Chios has to offer. All in all, we had a very relaxing holiday and it all was based around the Sideratos Apartments. We will be back in 2013 and know we won't be disappointed.
Dimitri and Sandra Tselepidakis, USA


We loved our time at Sideratos apartments! It was the perfect location, and the apartment was spotless and beautifully designed. Cindy was wonderfully helpful! I think longingly of that view from the balcony and our swim in the ocean. If we get back to Chios we would definitely want to stay there again. Wendy & Ron, Canada.


Net terug van een heerlijke vakantie in Chios. Super appartement van Cindy en Yannis. Geweldige ligging aan de zee, veel ruimte in het appartement, kortom een aanrader voor een heerlijk en rustig verblijf in Karfas op het mooie eiland Chios. Adri & Anita


In 2009 (september), tijdens het eilandhoppen, hebben wij ook Chios (Karfas) aangedaan en enkele dagen overnacht bij Sideratos Appartments. Wat een heerlijk verblijf hebben wij hier gehad.. een mooie grote kamer, schoon, prachtig uitzicht, vriendelijke behulpzame eigenaren! We denken nog steeds met veel plezier terug aan ons verblijf hier en het mooie eiland. Ivm de geboorte van onze dochter is het er dit jaar (2010) niet van gekomen. maar volgend jaar willen we zeker terug naar dit mooie eiland en dit prachtige fijne verblijf! Patricia & Bjrn


Twee weken in juni genoten van het apartement bij Jannis en Cindy Sideratos. Veel van wat je op andere plaatsen zou wensen is hier al. Een echt ruime douche, altijd royaal warm water, goede airco en kluisje zonder extra kosten. Horren en rolluiken voor alle ramen, theedoek en keukenhanddoek en zelfs badlakens voor op het strand. Dat ligt voor je als je de tuin uitloopt.Prima service en leuke tips voor tochtjes over het eiland en lekkere restaurantjes onderweg. Het weer kun je begin juni op Chios niet altijd regelen maar een fantastisch apartement gelukkig wel. Jan en Annely, Gouda Nederland.


Wij zijn net twee en halve week terug van Chios. Een mooi eiland, met vriendelijke bevolking.
De appartementen zijn helemaal top, Cindy de eigenaresse is een vriendelijke gastvrouw.
Met vragen kun je altijd bij haar terecht. Wij hebben genoten en willen zeker terug. Juni 2010


Sideratos apartment una delle migliori sistemazioni che abbiamo trovato nelle isole greche. Cindy perfetta come general manager e la location delle camere straordinaria. Inoltre il rapporto prezzo-qualit ottimo. Raccomandiamo a tutti gli amici italiani questo soggiorno nella splendida isola di Chios. Sideratos apartments is one of the best accomodation we found in Greece's islands. Cindy is perfect like a general manager and rooms location is extraordinary. There is also a great value for money. We strongly recommend to all italian friends this stay in the beautiful Chios island.


Zijn weeral een week terug thuis. hebben nu al heimwee naar appartement nr 7 van uw verbluffend complex met magistraal panorama over de aegeisch zee tot de Turkse kust. Chios is een prachtig eiland voor de rustige vacantieganger, met zijn afwisselend decor in de bergen (formidabele vergezichten) , zijn vredige dorpjes en zijn pitoreske haventjes heeft het ons hart helemaal veroverd . Na een halve dag met de jeep genieten van al dat moois is het heerljk luieren op een van de tientallen strandjes die dit eiland rijk is, het ene al gezelliger dan het andere. Tof is dat je in de plaatselijke taverna iets eet of drinkt er gratis een zonnebed en scherm bij krijgt. s'Avonds een heerlijke ouzo, een meze of een van de andere Griekse specialiteiten en een mens vraagt zich af waarom hij terug naar Belgie zou gaan. Cindy, Yannis, bedankt voor alle raad en daad die onze vacantie onvergetelijk heeft gemaakt. Nog veel succes met de schitterende appartementen en het nieuwe huis in Chios-stad. Groetjes aan schoonpapa en de honden. Myriam en Luc Van Puijm- Kemland vanuit Shoten in Belgie. September 2009


Siamo appena tornati dalla splendida Chios (la nostra decima isola greca in nove anni) e gi ci manca tantissimo. Abbiamo trascorso due settimane incantevoli nel vostro appartamento molto confortevole, pulito, ampio e con un magnifico terrazzo sul mare con vista sulla vicina Turchia. Location ideale per una tranquilla vacanza. Cindy, la simpatica proprietaria ci ha accolto calorosamente e disponibilissima per ogni nostra richiesta e informazioni riguardanti l'isola. Grazie ancora di tutto. Yasu Cindy. Tullio e Robert Agosto 2009.


Abbiamo trascorso una settimana fantastica in Aprile, nel vostro appartamento. Posto incantevole, stanza accogliente, pulita e calorosa, persone simpatiche (tutto a prezzo ragionevolissimo)! Grazie e arrivederci! Fam. Ghioni


We recently returned from our Easter holiday in Chios April 2009 and stayed at the Sideratos Apts while there. The view was fantastic from our balcony. The accommodations were very modern and the hosts very warm and friendly. I recommended this place to our daughter and she plans to also stay there this summer. You can walk to the beach with convenient access to the city. Great rates. Costa and Mary Bougdanos, Troy, Michigan USA 24 May 2009


We have been traveling around on the Greek islands for many years. The first time we visited Chios was in 1989, and we stayed with our two children for two weeks. Then it went 15 years till we came back. This time we totally fell in love with the island and the wonderful people. We have got some very good friends from Chios. The last 4 years we have visited Chios 2 times a year, 2-3 weeks in April/May and 2-3 weeks in September/ October. Every time we stay at Sideratos Apartments, it is a wonderful place. Nice clean rooms, great sea view, lovely beach. And Cindy and Yiannis who are running the apartments are the most lovely people. We can highly recommend this place. A new holyday is already booked, 23rd April to 13th May. Signe Iren Jan Erik Norway.
06 Mar 2009


We visited the Chios Island in May last year, staying a ten days there. We spent one of our best holidays of our life on Chios Island in the Sideratos Apartment. The newly renovated of a high standard apartment was very nice, spacious, comfortable to our greatest satisfaction. We loved the panorama with the sandy beach, the sunny terrace and the well equipped kitchen. We recommend this place to our friends with pleasure. Veronica & Bela from Hungary, Budapest. 25 Feb 2009


I loved Sideratos Apartments! The location is very convenient but not right in the middle of heavy traffic. My apartment was very clean, and the decor was simple but tasteful and attractive. I had a fantastic view from my balcony, and I loved being able to step down to the beach and swim whenever I had a few minutes to spare. A picture of the beach and ocean in early morning light is now my screen saver at home! Like so many Americans, I was not able to ignore my work completely while I was visiting, so the wi-fi service was a godsend, and so hard to find in other accommodations on Xios. Sideratos gives excellent value for money, and the on-site manager was very hospitable and a great source of information about Xios. I would definitely recommend Sideratos to anyone visiting Xios. I miss you, I want to come back right now! Cassie, Houston, Texas, USA. 23 Feb 2009


Sideratos Apartments are just great, cozy and romantic! A wonderful sight from the terrance, absolutely clean and beautifully furnished interior, the calm outside. We didn't stay that much in Karfas during our days in Chios, but Sideratos Apartments is also a good starting place to visit the beautiful island!
Gianluca&Elena, Switzerland. 13 Feb 2009


Wij waren in juli 2008 acht dagen te gast in deze schitterende appartementen. Gastvrouw Cindy is vriendelijk en heel behulpzaam. Het is werkelijk een heel rustig optrekje, vlak bij de zee. En betaalbaar als je meerdere nachten blijft. Terrassen hebben een droomuitzicht op de baai. Karfas is een prima uitvalsbasis voor de verkenning van Chios. We huurden een autootje in het dorp en ook dat was een budgetvriendelijke operatie. Bussen naar Chios stad en de omgeving zijn geen probleem. Het dorpje telt een hele reeks leuke restaurantjes en strandbars. Je kunt die selecteren op smaak en budget. Het is er zeker niet te duur. Enkel de pizzeria viel bij ons tegen. Mooi extraatje is dat je in hotel Golden Sand (op 300 m afstand) van het zwembad en de ligstoelen gebruik kan maken, mits je daar ook wat drinkt of eet... Eigenlijk heb je dus ook een zwembad van een viersterrenhotel binnen handbereik. Super voor de kinderen die het zoute water wat beu geraken. De kamers zijn heel smaakvol en hedendaags ingericht. We hadden in Sideratos een fijne tijd. Als we weer wat ouder zijn, komen we zeker nog eens terug.
Vlaamse groeten, familie Luyten uit Olen 11 Feb 2009


We had a wonderful stay with you and cannot thank you enough for all you did to make our stay an exceptionally happy one!
George & Mercia, South Africa. 09 Feb 2009


Dear Cindy, we had great times in your delicious residence.
Fiammetta and I remeber also your kind and generous assistance when I had that tremendous pain at the back. Chios Island is fabuolous, and we are recomending it and your residence to friends.
All the best Luca e Fiamma. 06 Feb 2009


Supermooi appartement
Deze mooie appartementen van Nederlandse eigenaresse liggen aan de rand van het plaatsje Karfas op enkele honderden meters van het centrum. Hierdoor rustig en toch dicht bij alle voorzieningen. Strand begint voor de deur. Airco inbegrepen en de appartementen zijn zowel voor als achter voorzien van rolluiken. De badkamer is ook ruim en mooi. Vriendelijke eigenaresse.
Het eiland Chios is erg mooi, de bevolking vriendelijk. Karfas heeft een redelijk aantal restaurants en een straatje bij het strand met restaurants en barretjes.
Komi is een leuk badplaatsje en het middeleeuwse Mesta en het verlaten dorp Anavatos zijn absoluut de moeite waard. Het zuiden en westen van het eiland zijn erg mooi. (bron: www.zoover.nl)
Gerjo & Yolanda, 16 Sep 2008.

Family Sideratos - Karfas 30 Chios 82100 - Tel: 0030 22710 32341 - Mob: 0030 6977437844
e-mail:
sideratos@chios.com

Created by Dimitris & Markos Psoras